vineri, 28 februarie 2014

Nu căsnicie

Ştiu că titlul este ciudat dar eu nu sunt de acord cu căsătoriile.Și am și motive.

1.Un bărbat consideră acel act,un act de proprietate:

-Majoritatea bărbațiilor cred că după ce se căsătoresc,femeia devine un obiect,că trebuie să stea numai în bucătărie,să fac curat și orice zice ''bărbatul''.Iar el ,stă la TV,cu o bere-n față și mizerie pe jos,și nici de-al dracu nu ar face ceva ca să schimbe asta (mbine,nu toţi sunt așa).

2.Dispare iubirea: 

-Din moment ce stai 24 din 24 cu aceiaşi persoană te saturi de ea,de prezența ei.Deja relaţia devine monotonă și apar micile certuri de oameni căsătoriți.Bărbatul nu-ș mai dă interesul,îl interesează din ce în ce mai puțin și așa apare un fel de sfârșit.

3.Bărbatul prea gelos:

-Cum am zis din moment ce te-ai căsătorit,tu ești un obiect pentru el,iar dacă te uiți la un alt bărbat e o crimă,e ceva în gen că l-ai înşelat,devine prea posesiv și chiar poate da în boala geloziei.

4.Nu te mai interesează cum arăți:

-Bărbatul:Stă în boxeri prin casă și în maieu,se scarpină prin niște locuri și deja te dezgustă.Devine foarte scârbos și chiar ne îngrijit.Mbine asta depinde și de firea lui..

-Femeia:Nu se mai machiază așa mult,nu se mai îmbracă la fel,devine mai monotonă și mai plictisită.

Pe când într-o relaţie,bărbatul nu poate să te considere un obiect și să facă ce vrea din tine,iubirea nu dispare pentru că nu stai 24 din 24 cu el/ea,el rămâne la fel de gelos dacă i se pune pata,iar într-o relaţie chiar îți pasă cum arăți ca să îi atragi atenţia,și nu te vede în pijama-le sau în altceva care pare bătrânesc..

De multe ori căsniciile duc la divorţ,mbine e doar părerea mea,o părere ciudată,cred că nimeni nu-i de acord cu mine. :)) Voi ce credeţi despre căsătorii?

6 comentarii:

  1. Casatoria e doar un act, iubirea adevarata nu o dovedesti prin casatorie. Insa, nu prea sunt de acord cu tine. Daca iubesti pe cineva si te casatoresti, daca iubesti cu adevarat, vei iubi mereu indiferent de certuri, gesturi, aspecte..:)
    La tine e o problema mai delicata avand in vedere parintii tai.. [adica sincer sper ca s-au impacat].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de parintii mei,da s-au impacat.Doar ca asa vad eu lucrurile,mai mult ma refer ca barbatul nu stie ce inseamna sa fii casatorit,si vede actul ca pe unul de proprietate,ca asa e in majoritatea cazurilor,zic asta pentru ca baieii din ziua de azi nu stiu sa se comporte cu o fata,vorbesc cu fa,fata si de multe ori sfarsesc ca fetele sa fie batute si sa sufere,adica nu zic nu unei casatori,doar ca mai tarziu,cand esti 100% sigur ca aceea persoana e potrivita.Mbine fiecare cu parerea lui :*

      Ștergere
    2. Sti cum.., nu poti fi 100% dar dupa ce stai un an impreuna cu el iti dai seama ce persoana e si va cunoasteti mai bine.., apoi iti dai seama ce caracter are.. si uite asa se ajunge la casatorie!

      Ștergere
    3. Oamenii se schimba radical,incepi sa nu-i mai recunosti,poti sa fi cu el si 10 ani,el poate sa se schimbe,are dreptul. Sincer iubirea tine un an,doi sau 30 dar NU O VIATA!

      Ștergere
    4. Asta depinde de la om la om :)

      Ștergere
  2. Heeei :*
    Ai o leapsa de la mine ;)

    RăspundețiȘtergere